Sve skupa je počelo kao hobi i na početku naših fotografija našli su se naš sin Benjamin i naša biglica Kassia. S vremenom se je fotografiranje izleta i stvaranje ličnih memorija promijenilo u fotografiranje životinja, prirode i ljudi. Tu smo odkrili fotografiranje vjenčanja. Biti dio takog važnog događaja je predstavljao izazov i istovremeno uzbuđenje.
Premijetili smo, da to želimo raditi i da nas to veseli. Vrlo smo jednostavni i avanturistični i baš na takav način pristupamo vjenčanjima. Trudimo se da je taj dan poseban, jednostavan u smislu izvedbe i da par ne osjeća pritiska sa naše strane. Ostajemo cjenovno ugodni, a istovremeno omogućavamo visoko kvalitetne usluge.
Za Irsku avanturu smo se odlučili 2015. godine. Prije toga smo živjeli u Sloveniji. Uvjek smo tražili izazove i željeli smo doživjeti najviš​​​​​​​e što se nam nudi. I tako smo se odselili u Irsku, na put krenili sa našim 25 godina starim automobilom i sretno doš​​​​​​​li na cilj. U Irskoj u tim godinama doživjeli smo mnogo avantura, upoznali predivne ljude i dobili naše prvorođenče, Benjamina. Preputovali smo cijelu Irsku, tako da ako vas zanima taj dio svijeta možemo vam dati puno savjeta i možda vam dobro dođe za vjenčano putovanje :)
2021. godine smo se odlučili, da se vratimo nazad na Balkan, točnije u Hrvatsku, Slavoniju. Kupili smo jednu staru nenaseljenu farmu. Tu želimo početi novo poglavlje naš​​​​​​​eg života. ž​​​​​​​elimo š​​​​​​​to viš​​​​​​​e vremena preživjeti zajedno kao obitelj, uživati u lokalno prerađenoj hrani, probati se u vrtlarstvu, putovati po naš​​​​​​​im predivnim područijama i nastaviti sa fotografijom.
Hvala za vrijeme, koje ste posvetili gledanju naš​​​​​​​e web stranice. Za viš​​​​​​​e informacija nas kontaktirajte, ili piš​​​​​​​ite na dnfotohr@gmail.com
Galerija        Cjenovnik      Home         Kontakt
Nazad na vrh